Sistemes de Backup locals i online’s

Les copies de seguretat es la cosa més important que te que fer qualsevol empresa per poder recuperar les seves dades en cas de catàstrofe, virus, robo, etc… es la única manera de poder recuperar la seva estructura informàtica i poder seguir treballant com si no hagués passat res.

Perquè les seves dades son importants per a vostè i per a evitar pèrdues de dades que li puguin costar molts diners, nosaltres li proposem equipar la seva empresa amb un sistema de copia de seguretat interna i externa per ha que no es tingui que preocupar de les copies més importants de la seva empresa i no tingui que anar transportant el seu dispositiu de copies a casa seva o guardar-lo en una caixa forta..

  • Copia interna via xarxa local: Per fer-ho utilitzem la tecnologia NAS ( Network Attached Storage ) que consisteix en un dispositiu connectat a la xarxa, en qualsevol punt on es cregui convenient o dintre del Rack. Aquest dispositiu emmagatzema les copies de seguretat en 2 discs fent Raid 1 per ha que estiguin més segur les seves dades.
    En cas de no disposar de una copia en un servidor extern, també pot connectar un Disc USB per que faci una copia del contingut del NAS i així poder emportar-se el dispositiu a casa o deixar-ho a una caixa forta.
  • Copia en el nuvól: Pot contractar una copia en un servidor extern a la seva empresa que esta pensat per administrar les seves copies de seguretat per poder tenir-les en tot moment al núvol en cas de que les copies locals els hi passi alguna cosa. Aquestes son les següents avantatges per els que estiguin interessats en fer copies externes:

 

Copies de seguretat

Programe cuando desea realizar copias online y el software instalado en la maquina se ocupará del resto.

 

Suport per encriptació

Sus ficheros siempre encriptados y solo accesibles por usted con una contraseña que nadie más sabrá.

 

Suport per fitxers oberts

Copiará incluso los ficheros que esté modificando utilizando la tecnología Shadow Copy. .

 

Notificacions i reports per E-Mail

Reciba confirmación por e-mail del resultado de sus copias, o de cualquier fallo en las mismas.

 

Suport per múltiples Sistemes Operatius

Los Sistemas Windows y Mac OS X, con nuestro plan Básico, y Linux en nuestro plan avanzado.

 

Una solució a la seva mida

La única limitación es el espacio disponible, el resto queda a su completa elección.