Els nostres col·laboradors

En aquest apartat us mostrem les marques que col·laboren amb la nostra empresa i que fan que la nostra qualitat de servei compleixi les exigències dels nostres clients i els puguem oferir el millor en productes i serveis. A continuació us mostrarem alguns dels nostres col·laboradors més importants:

 
vozydatos

Sistemes de Veu i Dades, empresa dedicada al sector de les Telecomunicacions amb àmplia experiència en:

• Instal·lació.
• Programació i Assistència Tècnica de tota mena de centraletes telefòniques.
• Xarxes de dades.

Disposen d´un equip de professionals qualificats en instal·lacions i atenció al client.

Els avalen més de 15 anys al mercat amb una àmplia cartera de clients i la confiança de Telefònica per ser CONSULTORS HOMOLOGATS.

Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ofereix el Departament d’educació amb la finalitat de poder proveir l’accés a un sistema operatiu completament lliure

Forma part d’una actuació del Departament d’Educació per impulsar l’ús del programa lliure que comporta, entre altres avantatges, l’extensió de l’alfabetització digital respectant la legalitat, la promoció principals del treball col·laboratiu, tan necessari perquè la societat del coneixement avanci pels camins de la garantia de la igualtat d’oportunitats i la llibertat efectiva d’escollir el mercat

 

Servtelecom es distribuidor oficial en la provincia de Tarragona que ya esta instalando en los institutos y que esta teniendo muy buena aceptación.

SCGestion

SCGestió és un producte de gestió i comptabilitat enllaçats en temps real desenvolupat per Software Consulting i distribuït per Servtelecom-JAVD S.L.L.

La seva interfície altament intuïtiva i ràpida, aconsegueix els resultats previstos i et permet configurar els teus propis formularis amb el seu editor que et permetrà personalitzar-los al màxim.

Des d’aquesta web podràs descarregar-te una demo, sol·licitar que te la preparem nosaltres perquè puguis veure en directe com funciona aquest programa o comprar a la nostra botiga Online.

Més informació al nostre apartat de SCGestion.

panda

Fundada el 1990 a Bilbao (Espanya), Panda Software és una companyia que s’autofinança des de la seva fundació i reverteix els seus beneficis en creixement, millora i desenvolupament de l’empresa, centrant-se principalment en la innovació i en la investigació, Panda es va convertir en líder del mercat a Espanya el 1995 i va començar la seva expansió internacional el 1996. Actualment, la companyia manté les seves oficines centrals internacionals a Bilbao i Madrid i compta amb una xarxa de 3 filials (EUA, Espanya, França), una empresa conjunta a la Xina i franquícies exclusives a 56 països de tot el món. La companyia ven els seus productes i serveis a consumidors i empreses a més de 200 països de tot el món.

Servtelecom és distribuïdor oficial de tots els productes que Panda Software ofereix.

fedefarma El 12 de juliol del 1928 neix la Federació Farmacèutica quan un grup de farmacèutics de Barcelona decideixen unir-se per poder comprar i després repartir-se entre ells el màxim volum de partides d’especialitats farmacèutiques que es podien vendre més fàcilment i, així, obtenir els màxims descomptes
icg

El grup ICG neix a Lleida l’any 1985 amb l’objectiu de posar a disposició dels usuaris solucions informàtiques que s’adaptin a les necessitats i solucionin adequadament les peticions. Per això, treballant sobre plans estratègics de creixement sostingut degudament analitzats, ICG, ha fabricat programari d’alt nivell de forma industrial, utilitzant els últims avenços tecnològics i les eines de desenvolupament més potents i modernes. Aquest projecte ambiciós només es concep a través de la creació i consolidació d’un canal professional de distribuïdors d’informàtica a tot el món.

El lideratge actual d’ICG en sectors de Restauració, Comerç detallista, Comerç Majorista, Distribució, Indústria i Serveis és, per tant, el resultat de l’esforç constant en recerca i desenvolupament, d’una passió autèntica per la innovació i la creativitat, i de una voluntat ferma per oferir a les empreses en evolució permanent les solucions més fiables i segures.

Totes les descripcions que hi ha en aquest apartat han estat copiades de les webs oficials de cada col·laborador.