Centraletes veu IP

A Servtelecom sabem de la importància que avui dia tenen les comunicacions empresarials, per això pretenem oferir projectes en telefonia i comunicacions adaptats a les necessitats reals de les empreses.telefonia-ip-terminal

A partir d´un estudi de necessitats realitzem implantacions i actualitzacions de centrals telefòniques, centraletes telefòniques IP, centraletes virtuals, línies IP, numeració intel·ligent. El nostre objectiu és oferir-vos un assessorament per tal d’obtenir una reducció de costos en les comunicacions empresarials.

Altes factures en telefonia a final de mes? Deixeu-nos ser la vostra veu i comenceu estalviar costos en telefonia fixa i mòbil.

La telefonia VoIP, a través d’Internet, et permet aconseguir grans estalvis a les teves trucades respecte a la telefonia tradicional igual que et permet personalitzar la imatge a través de les flames que reps, donar una imatge d’organització de departaments, missatgeria de veu i molt més, aconsegueixes donar una imatge d’empresa seriosa i responsable, d’altra banda aconsegueixes tenir tantes extensions com et faci falta i en qualsevol lloc del món i així poder derivar les trucades a diferents seus com si fos una sola i unida.

TELEFONIA ALLOTJADA AL WEB
DIFERENTS SEUS EN UNA ÚNICA XARXA
TRUCADES A/DES DE FIX I MÒBILS
UNIFICACIÓ DE TOTES LES COMUNICACIONS
PRESTACIONS DE CENTRALITA TRADICIONAL
ESCALABILITAT IL·LIMITADA
ESTALVI RESPECTE A LA TELEFONIA TRADICIONAL

Consulti’ns a través del nostre formulari per més sol·licitar informació o trucant al 977850338