Marcas i S.A.T propi

Creiem que és millor muntar components de la millor qualitat perquè els nostres equips ens donin la confiança perquè els nostres muntatges siguin estables i que fallin el mínim possible, per això a Servtelecom intentem donar el millor preu i la millor qualitat ja que utilitzem les primeres marques del mercat. Creiem que una bona qualitat és igual a un bon servei i pels nostres clients això els beneficia ja que en adquirir una de les nostres màquines sap que serà resistent. Aquestes màquines han passat un rigorós control de qualitat i compatibilitat personalitzat amb múltiples proves que realitzem a les nostres instal·lacions.

L’avantatge que ens fabriquem els nostres propis PC’s i Servidors és que al client se li munta la màquina que realment li cal i totalment personalitzada ja que no ha d’adquirir una màquina que està subjecta a tenir accessoris que no utilitzarà i que si que els paga, tampoc està subjecte a un estoc que si convé desfer-se’l intentin vendre la màquina sense que li faci falta o sigui el més convenient per a l’ús que li va fer.

Aquestes són algunes de les marques que utilitzem per al muntatge dels nostres PC i Servidors

Totes les marques registrades i marques comercials que apareixen en aquest apartat pertanyen als seus propietaris respectius