Col·laboradors de Federación Farmacèutica de Barcelona

Durant molts anys, els nostres tècnics han treballat molt units amb federació farmacèutica, recordem aquells temps que totes les farmàcies treballaven amb IOFGEST i les xarxes Novell… Molts anys han estat els que hem anat adquirint experiència amb tota la gestió que els farmacèutics fan dia a dia!

Arribo IOFWin que va ser un canvi molt important i que va deixar enrere les xarxes Novell, el Windows 98 que va donar pas a l’entorn gràfic, ja que l’IOFGEST utilitzava MS-DOS com a base. Tot aquest recorregut, els nostres tècnics ho han viscut, són molts anys d’experiència que ens acrediten com un dels serveis tècnics més veterans de la província de Tarragona que garanteix la ràpida resolució de problemes a la infraestructura informàtica que té les farmàcies!

papel-tiquets

  • Tenim tota mena de material informàtic i consumibles que distribuïm a les nostres farmàcies.
  • El nostre manteniment inclou préstec de components informàtics bàsics en cas d’haver de retirar el que no funciona.
  • Interactuem per vostè en la resolució de problemes amb el seu programa IOFWIN sempre que ho requereixi.
  • Pantalla tàctil, impressora tèrmica, escaner cubit o de mà…, per fer més fàcil la feina dels empleats a l’hora de vendre.

Amb nosaltres, la seva farmàcia en bones mans, amb la nostra llarga experiència i els nostres immillorables temps de resposta, us ajudarem a que un problema per a vostè se solucioni el més aviat possible. No hi ha res millor que tenir un suport tècnic amb tants anys d’experiència al vostre sector i que sigui col·laborador de federació farmacèutica de Barcelona i dediquem moltíssimes hores en formació per poder estar al dia!

Vol que siguem els seus informàtics?