Web professional per empreses

WordPress, Joomla, Drupal… estan qualificats com a C.M.S (Content Management System), sistemes d’administració de continguts i entre les seves principals virtuts permeten editar el contingut d’un lloc web de manera senzilla. És una aplicació de codi obert construïda majoritàriament a PHP sota una llicència GPL. Aquests administradors de continguts poden treballar a Internet o intranets i requereixen una base de dades MySQL, així com preferiblement, un servidor HTTP Apache.

La nostra web és un clar exemple del que es pot fer amb un CMS i de tots els avantatges que ofereix treballar amb qualsevol d’ells. Aquesta nova web té moltes novetats que també podria tenir la seva web si voleu que nosaltres us adaptem la que ja teniu o voleu fer-la des de zero!

  • Permet estadístiques de les visites
  • Té registre d’usuaris, molt útil per després poder fer mailing des de la pròpia web, ja que disposa d’un apartat per dissenyar i enviar correus massius sense incomplir les normes i no ser considerat SPAM.
  • Permet crear articles de notícies perquè es mostrin a primera plana, així podrà informar als seus clients de les darreres novetats de la seva empresa, farà de la web un punt d’interès per als seus clients i també podran aprofitar per anunciar nous productes. També podreu incloure notícies d’altres webs per no haver d’actualitzar constantment sinó mostrar notícies d’interès sempre actualitzades.
  • Panell d’administració on podrà construir i mantenir tota la seva web amb unes nocions bàsiques de funcionament, és molt senzill poder construir i moure de lloc els apartats sense tenir gaire idea de fer pàgines web.
  • Permet crear un sistema d’enquestes per saber l’opinió dels clients.
  • Podreu incorporar mòduls sense haver de tocar el que ja teniu, també us permetrà canviar còmodament la carcassa de la seva web per canviar l’aparença sense canviar el contingut.
  • Podeu incorporar sistema de fòrum, xat, galeria de fotografies, etc… per fer encara més dinàmica la vostra web.
  • Molts programadors web usen com a base un CMS dels que hem anomenat.
  • Et permet afegir comerç on-line en qualsevol moment sense trencar el disseny actual

Si està pensat fer una web i treure rendibilitat al seu negoci, no ho dubti… us farem un preu molt assequible i la possibilitat de contractar un manteniment web per tenir-la sempre al dia