Crea una campanya de mailing’s

Fes la teva campanya de mailing externa o des de la teva pròpia plana web!

Que es Serv-Mailing?

Hem creat, al nostre propi servidor de hosting, un sistema de mailing perquè els nostres clients puguin enviar les seves campanyes de mailing’s per informar o publicar coses relacionades amb la seva empresa.

  • Podreu veure les estadístiques de recepció, obertura dels correus i els clics de les imatges o links que heu inserit
  • Podrà crear campanyes programades perquè no hagi d’estar pendent de l’enviament i ho pugui repetir tantes vegades com vulgui.
  • Podreu crear grups d’usuaris i us podrà enviar informació personalitzada
  • Tindrà inserir l’opció d’anul·lar la subscripció total o parcial, que és la normativa per a no es considera “SPAM”
  • Tindrà diverses plantilles personalitzades per poder utilitzar de base i no haver de repetir cada cop que vulgui crear una nova campanya de mailing’s.

Per tan sols una quota anual de 708€ + iva tindrà accés i va enviar il·limitat les 24h del dia! ( 59€+iva al mes )

 
 

Beneficis de fer mailing

Crear campanyes de mailing és la manera més fàcil d’arribar a molta gent i informar dels seus productes o serveis de la forma més ràpida, còmoda i efectiva. Augmentés les seves vendes notablement sense haver d’invertir molt de temps ni molts diners!

 
 
 
 
 

Es pot incloure a la meva pròpia web?

alta-mailing

Es podrà incloure un codi html a la seva pàgina web perquè els seus usuaris puguin apuntar-se automàticament i començar a rebre les campanyes de mailing!

Amb Serv-Mailing podreu personalitzar totes les vostres campanyes, veure quantes vegades heu obert el vostre correu i quin enllaços del vostre mailing ha estat el més clicat, això us servirà per anar personalitzant els continguts dels vostres productes a un cert grup d’usuaris, així us podrà enviar campanyes més acord als seus interessos i no córrer el risc que la l’abundància de mailings que vulgui crear arribi a tothom i s’esborrin en no ser del seu interès!

 
 

Per tan sols una quota anual de 708€ + iva tindrà accés i va enviar il·limitat les 24h del dia! ( 59€+iva al mes )